Sub Portfolio - Opdrachten

Molenzeilen

De molenzeilen heb ik gemaakt in opdracht van de Molenstichting Goeree- Overflakkee. Deze stichting beheert 12 molens, waarop deze zeilen regelmatig draaien. De oplevering is geweest bij de molen van Den Bommel. Onderstaand enkele foto’s van het werkproces en de oplevering.

View Gallery

Muurschilderingen

Regelmatig heb ik in samenwerking met kinderen muurschilderingen gemaakt. Deze muurschilderingen zijn vaak op scholen terug te vinden, zowel binnen - als buiten. Vaak hadden ze als doel om een bepaalde ruimte op te pimpen, zoals het fietsenhoek, een blinde muur, deuren of gang. In het werkproces maken kinderen tekeningen die door mij samengevoegd worden tot een uiteindelijke ontwerp. Gezamenlijk wordt er geschilderd.

View Gallery

Kruimels

In opdracht van de gemeente Goeree - Overflakkee heb ik 50 tegels ontworpen. Deze tegels liggen in de dorpen Ooltgensplaat en Stellendam. Ze vormen een wandelroute met een terugblik gegeven op de watersnoodramp. Per tegel wordt globaal aangegeven hoe hoog het water op die plek stond in de nacht van 31 januari � 1 februari 1953. Daarnaast vormen de tegels per dorp samen een spreuk die van toepassing is op de watersnoodramp. De tegels zijn gemaakt i.s.m. van der Waal Zeefdrukkerij uit Puttershoek.

View Gallery

Mozaiek

Op diverse scholen heb ik een mozaiek project gedaan met de kinderen. Een van de grotere opdrachten was de bank van OBS de Westhoek in Ouddorp. Hieronder een impressie.

View Gallery

De nimfen van de seizoenen

Een bijzonder project op OBS het Startblok in Oude Tonge. Iedere groep heeft zijn eigen nimf gemaakt, behorend bij een seizoen Het was zeer inspirerend, chaotisch maar met een verbluffend leuk resultaat

View Gallery